Onze werkwijze

Onze buitendienstmedewerker komt op een u gelegen tijdstip geheel kosteloos en vrijblijvend naar het door u opgegeven adres. U ontvangt van deze medewerker een uitgebreide brochure.

Afhankelijk van uw wensen gaat deze medewerker direct weer bij u weg zodat u in alle rust een keuze kunt maken in de ruime keuzes van grafmonumenten welke wij in onze brochure hebben staan.

Het voordeel voor u is dat u niet direct een keuze hoeft te maken.

Kiest u liever voor een uitleg op het moment dat wij bij u zijn dan zijn wij u uiteraard graag van dienst.

De gemiddelde levertijd voor het plaatsen van een grafmonument is 6 tot 8 weken. Dit vanaf het plaatsen van uw order. Extreme weersomstandigheden kunnen deze termijn wat verlengen. In dit onverhoopte geval zal er echter altijd met u contact opgenomen worden.

Speciale wensen

Ieder mens is anders. Veel mensen hebben voor hun overlijden al besloten wat voor grafmonument ze willen op het moment dat deze persoon overleden is. Met vrijwel al uw wensen kan rekening worden gehouden.

Zo wil de ene mens bijvoorbeeld een instrument op zijn grafmonument gegraveerd.
terwijl een ander weer kiest voor bijvoorbeeld een afdruk van zijn favoriete huisdier. Maar ook veel mensen houden het simpel en willen alleen een grafmonument met daarop zijn initialen.

Wij streven er naar uw laatste wens of die van uw dierbaren te verwezenlijken.